FileMaker Go

Upptäck fördelarna med FileMaker Go

Flexibilitet är något som många verksamheter önskar och arbetar aktivt för att uppnå. I en rörlig värld finns det större krav på att kunna utföra så mycket så möjligt av det dagliga arbetet även om du inte är på samma plats som dina kollegor.

FileMaker Go gör det enkelt att nå information från dina mobila enheter. Genom att anpassa en FileMaker-baserad applikation kan du sedan använda FileMaker Go för att dela information och sköta det operativa arbetet, oavsett var du befinner dig.

Med hjälp av FileMaker Go kan du och dina kollegor kan ta del av full funktionalitet, även om arbetet sker från en smartphone eller surfplatta. Det kan exempelvis röra sig om att genomföra inspektioner ute i fält, signera och ladda upp kontrakt direkt på plats hos din kund, eller göra en inventering direkt från ditt lager.

FileMaker Go ger dig den flexibilitet och frihet som krävs för att underlätta ditt arbete, var du än befinner dig.

Är du intresserad av att veta hur Square Moon kan hjälpa din verksamhet till ett mer flexibelt arbetssätt med hjälp av FileMaker Go? Skicka en förfrågan via info@squaremoon.se eller ring 031- 732 20 20, så berättar vi mer!

Artikel

30 april 2021