Square Moon ♡ Premium System

Overkligt bra tillsammans

Premium System AB och Square Moon Industries AB i fusion

Square Moon Industries AB och Premium System AB gick den 1 november 2021 samman i en bolagsfusion. Det gemensamma bolagets namn blir Square Moon AB (556549-3292).

Båda bolagen har funnits i över 20 år på den svenska marknaden och är kända aktörer inom utveckling av digitala applikationer med Claris FileMaker som plattform.
Sammanslagningen gör det nya Square Moon AB till den ledande aktören i Norden inom denna nisch.

 

"Vi gör detta för att erbjuda våra kunder en ännu starkare partner. När du investerar i ett IT-system från Square Moon skall du känna dig trygg att vi finns kvar för lång tid framöver och kan stödja din verksamhet. Med våra 30 medarbetare har vi också resurser för att belägga allt från mindre anpassningar till projekt på flera tusen timmar."

– Jan Book, VD

 

Square Moon AB har sedan 1998 utvecklat unika digitala lösningar och applikationer i nära samarbete med kund och användare. En viktig framgångsfaktor har varit att bolagets lösningar är enkla att förändra i takt med att nya krav ställs.

 

"Våra bolag kompletterar varandra overkligt bra! I Malmö har vi kommit långt med kulturfrågor, feedback och ett agilt arbetssätt. I Göteborg och Stockholm har man lång erfarenhet av produktifiering och paketering av populära lösningar. Att få möjligheten att samla ett sånt här gäng i ett nytt gemensamt bolag känns väldigt spännande!"

– Niklas Swedenborg, Kontorschef Square Moon Malmö

 

Square Moon AB har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och med bolagets säte i Mölndal.

 


Press release

01 november 2021