Ansvarsbesiktning

Ansvarsbesiktning tecknar avtal om mobil besiktning

Ansvarsbesiktning är ett konsultföretag som arbetar med omgivningskontroller, mobil besiktning, utredningar och analyser, främst i samband med vibrationsalstrande verksamhet som till exempel sprängning och pålning. Verksamheten startade redan 1972 och man har lång erfarenhet av riskanalysarbete.

– Genom samarbetet med Abesiktning i Göteborg har vi valt att satsa på det mobila besiktningssystemet RASK som utvecklats av Square Moon, säger John Widmark VD på Ansvarsbesiktning. Vi är mycket glada att äntligen kunna starta arbetet efter en lång förberedande process.

– Med RASK, som är en variant av Mobile Collector, utförs riskanalyser och besiktning med iPad helt utan krav på nätuppkoppling. Systemet har visat sig spara mycket tid då efterföljande rapportering nu kan ske helt automatiskt. Samtidigt hjälper systemet till att hålla god ordning i pågående projekt, Säger Sten Falk,på Square Moon. RASK är utvecklat ihop med Abesiktning och är ett system för riskanalys och besiktning inför och efter vibrationsalstrande verksamhet som till exempel sprängning och pålning.

Nyhet

12 april 2017